Color & Cut livingroom

Color & Cut Livingroom sulkee ovensa 29.9.2023!

Color & Cut Livingroom sulkee ovensa syyskuun lopussa, mutta ei huolta: kaikki työntekijämme jatkavat töitä uusissa työpisteissään lokakuussa! Seuraa ilmoittelua somessamme ja toivotamme sinut asiakkaaksemme myös tulevaisuudessa! Hannan ja Tiian löydät jatkossa kampaamosta Soul Rovaniemi. Osoite edelleen Korkalonkatu 13, mutta kellarikerros, sisäänkäynti Korkalonkadun puolelta. Nettisivut osoitteessa www.soulrovaniemi.fi aukeavat syyskuun lopussa. Instagram @soulrovaniemi. Mariannen asiakkaaksi pääset jatkossa osoitteessa Koskikatu 20 A2. Lisää infoa lähiaikoina Instagramissa @mariannehairmakeup. Nykyisen ajanvarauksen kautta tehdyt varaukset siirtyvät automaattisesti työntekijän uuteen toimipisteeseen lokakuun alusta, joten voit varata uuden ajan vielä myös tämän kalenterin kautta. Color &Cut livingroomin tytöt kiittävät lämpimästi kaikkia asiakkaista kuluneista 5 vuodesta, nyt haikein mutta iloisin mielin uusia tuulia kohti! 💚

Henkilökunta

Employee picture

Marianne P.

Parturi-kampaaja, Kosmetologi,

Employee picture

Hanna P.

Parturi-kampaaja

Employee picture

Tiia S.

Parturi-kampaaja

Ajanvaraus

Jos olet epävarma, minkä palvelun varata, voit soittaa liikkeeseen ja me autamme! Suuremmissa värin muutoksissa ja vaalennuksissa, jotka vaativat usein extra paljon aikaa, suosittelemme piipahtamista liikkeessä, jotta aikaa varataan oikean verran.

Yhteystiedot

Palvelemme sinua osoitteessa Korkalonkatu 13, 96100 Rovaniemi P. 040 1207 024 (Ei tekstareita) Liikkeemme sijaitsee Rovaniemen ydinkeskustan liepeillä, kerrostalon katutason liiketilassa. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy ihan liikkeen vierestä ja meille pääset helposti myös linja-autolla.

Sijainti

 Color & Cut livingroom

 +358401207024

 Korkalonkatu 13 96100 Rovaniemi

 colorandcutlivingroom@gmail.com

Hinnasto

Huomioithan että hinnaston hinnat ovat suuntaa antavia Alkaen- hintoja, ja lopullinen hinta määräytyy aina toteutuneen palvelun mukaan. Peruuttamattomista sekä alle 24h ennen varausta perutuista ajoista perimme 75% varauksen arvioidusta kokonaissummasta.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
49,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
55,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
36,00 €
Tasausleikkaus
Pitkien hiusten latvojen leikkaus. Ei sisällä pesua.
35,00 €
Lasten hiustenleikkaus
Lasten alle 7v. hiustenleikkaus.
35,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
20,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
22,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Tyviväri
Tyviväri, max 3cm. Hinta on suuntaa antava alkaen hinta, lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan sekä ainekustannusten perusteella. Tämä aika ei riitä esivaalennusta vaativiin tyviväreihin.
95,00 €
Tyviväri ja Leikkaus
Tyviväri, max 3cm. sekä hiustenleikkaus. Hinta on suuntaa antava alkaen hinta, lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan sekä ainekustannusten perusteella. Tämä aika ei riitä esivaalennusta vaativiin tyviväreihin.
117,00 €
Väri
Hiusten värjäys yhdellä värillä, Hinnat ovat suuntaa antavia alkaen hintoja, lopullinen kokonaishinta määräytyy käytetyn tekniikan, ainekustannuksien sekä ajankäytön perusteella. Muista valita sopiva hiusten pituus!
110,00 €
Väri ja Leikkaus
Hiusten värjäys yhdellä värillä sekä leikkaus. Hinnat ovat suuntaa antavia alkaen hintoja, lopullinen kokonaishinta määräytyy käytetyn tekniikan, ainekustannuksien sekä ajankäytön perusteella. Muista valita sopiva hiusten pituus!
120,00 €
Raidat/moniväri
Hiusten raidoitus tai useammalla kuin yhdellä värillä värjäys. Hinnat ovat suuntaa antavia alkaen hintoja, lopullinen kokonaishinta määräytyy käytetyn tekniikan, ainekustannuksien sekä ajankäytön perusteella. Muista valita sopiva hiusten pituus!
125,00 €
Raidat/moniväri ja Leikkaus
Hiusten raidoitus tai useammalla kuin yhdellä värillä värjäys sekä hiustenleikkaus. Hinnat ovat suuntaa antavia alkaen hintoja, lopullinen kokonaishinta määräytyy käytetyn tekniikan, ainekustannuksien sekä ajankäytön perusteella. Muista valita sopiva hiusten pituus!
135,00 €
Sävytys
Kevyempi värjäys hiusten olemassa olevaa väriä mukaillen, esimerkiksi ei-toivottujen vivahteiden sävytys vaaleissa hiuksissa. Hinta on suuntaa antava, lopullinen hinta määräytyy ainekustannusten perusteella.
65,00 €
HiushoidotHinta alk.
Kerastase Fusio Dose
Asiakkaalle henkilökohtaisesti räätälöitävä hoito, hiusten tarpeiden mukaan esimerkiksi korjaava, kosteuttava, silottava tai tuuheuttava hoitokäsittely.
40,00 €
Loreal Smartbond
Hiuksen rakennetta parantava ja korjaava hoitokäsittely, hinnat 45-65€ riippuen hiuksen pituudesta.
45,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
45,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
45,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä! Kiinnitetty kampaus tai esimerkiksi hiukset osittain auki, esimerkiksi kaason kampaus tai vanhojen tanssikampaus. Ei sisällä pesua eikä koekampausta.
95,00 €
Hääkampaus
Tärkeään päivääsi kruunu hiuksillesi! Sisältää koetyön 30min
150,00 €
Koekampaus
40,00 €
Hääkampaus ilman koetyötä
115,00 €
HiustenpidennyksetHinta alk.
Hiusten pidennyskonsultaatio
Ilmainen 15 minuutin pidennyskonsultaatio hiustenpidennystä/tuuhennusta suunnittelevalle asiakkaalle. Konsultaatio ei velvoita asiakasta mihinkään
0,00 €
Pidennysten poisto
70,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja Leikkaus (lyhyet hiukset)
Permanentti ja leikkaus, niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Sisältää pesun.
130,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
20,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
32,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €